Provinciehuis Drenthe, Provincie, provinciehoofdstad, Gouvernementsgebouw , Marius Duintjer,  Westerbrink, Assen

Drente

Dit is een voorbeeld van een item, nu een provicie, die als type het type "Serie" heeft. Zodra je dit type kiest wordt er aan de voorkant van de site gekeken of er subitems met een geplaatste foto zijn. Zo'n foto is ALTIJD nodig omdat het overzicht van de onderliggende items altijd een foto laat zien om op te kunnen klikken, ook als het onderliggende item het type "Tekst" heeft, dat is belangrijk om te onthouden als je ooit een pagina met het type "Tekst" hebt aangemaakt dat als bovenliggend item het type "Serie" heeft. Als je een type "Serie" hebt aangemaakt zoals deze pagina, de pagina Drente kunnen er verschillende dingen gebeuren.

- Heb je nog geen onderliggende sub-items aangemaakt dan worden de foto's die in deze categorie zitten na de tekst onder elkaar getoond en als je dan weer op zo'n foto klikt ga je naar diezelfde foto maar dan in een slideshow. Op die manier geef je de bezoeker de kans om op twee manier de foto's te bekijken, onder elkaar of na klikken in een slideshow. Zoekmachines pakken altijd ook de link naar de slideshow op en kunnen daar ook de infoteksten lezen die jij bij de foto's kunt invoeren en die zorgen er op hun beurt weer voor dat de foto's beter geïndexeerd worden.

- Heb je wel subitems aan gemaakt en staat daar ook minimaal 1 foto in dan krijg je die onder de tekst te zien, dat kun je in dit voorbeeld zien.

Wat betreft de header in deze pagina, deze is minder panoramisch, dat heb ik als voorbeeld even express gedaan. Als je niet direct de tekst of het begin van de tekst kunt lezen, zijn er mensen die niet doorscrollen, ja die zijn er echt. Als je niet de tekst kunt zien heb ik een script gemaakt dat weet dat de tekst "under the fold" is en zie je pijl, die even animeert en je bij een klik naar de tekst brengt. Deze pijl verdwijnt/toont bij het smaller en breder maken van de pagina. Als je naar Friesland gaat ziet je een meer panoramische header.

Logo Stichting Architectuurfotografie
Search powered by Algolia
afbeelding vCard
LinkedIn logo
facebook logo
Twitter logo
Instagram logo
Logo YouTube
Scroll down to see more